فرزانه شمسا؛ علیرضا متولی زاده کاخکی؛ راحله ژیانی؛ جمشید مهرزاد؛ ملیحه السادات حسینی
چکیده
میکروارگانیسم ها پس از قرار گرفتن در معرض یون های فلزی سمی، نانوذرات فلزی ایجاد می کنند. با این وجود تا به امروز عملکرد کاتالیزوری نانوذرات فلزی بیوسنتز شده با وجود امکان استفاده از این فرآیندهای بیولوژیکی در بهبود پایدار فلزات حیاتی (مانند اکسید روی) مورد بررسی قرار نگرفته است. این استراتژی دارای مزایای فوق العاده ای مانند کارایی ...
بیشتر
میکروارگانیسم ها پس از قرار گرفتن در معرض یون های فلزی سمی، نانوذرات فلزی ایجاد می کنند. با این وجود تا به امروز عملکرد کاتالیزوری نانوذرات فلزی بیوسنتز شده با وجود امکان استفاده از این فرآیندهای بیولوژیکی در بهبود پایدار فلزات حیاتی (مانند اکسید روی) مورد بررسی قرار نگرفته است. این استراتژی دارای مزایای فوق العاده ای مانند کارایی اقتصادی بالا و حفظ گروه های عاملی است. ویژگیهای نانوذرات بیوژن اکسید روی با تکنیکهای متعددی از جمله تحلیلهای FT-IR، SEM، TEM، XRD و EDS شناسایی شدند. در این مطالعه، نانوذرات بیوژن اکسید روی توسط Desulfovibrio alaskensis برای کاهش دی اکسید کربن برای تهیه نمک های فرمت در یک محیط آبی تولید شد.
سید محسن صادق زاده؛ راحله ژیانی؛ علی اسحاقی
چکیده
زباله های مواد غذایی یکی از مسائل اصلی برای جوامع بین المللی است. این فقط یک مسئله اخلاقی و اقتصادی نیست، بلکه منابع طبیعی محدود را نیز کاهش می دهد. در میان استراتژی های مناسب برای مبارزه با چنین چالشی، بسته بندی هوشمند یک ابزار جالب برای کاهش ضایعات ناشی از خانواده ها و خرده فروشان است. تشخیص رنگ سنجی آمین های بیوژنیک، معیارهای شناخته ...
بیشتر
زباله های مواد غذایی یکی از مسائل اصلی برای جوامع بین المللی است. این فقط یک مسئله اخلاقی و اقتصادی نیست، بلکه منابع طبیعی محدود را نیز کاهش می دهد. در میان استراتژی های مناسب برای مبارزه با چنین چالشی، بسته بندی هوشمند یک ابزار جالب برای کاهش ضایعات ناشی از خانواده ها و خرده فروشان است. تشخیص رنگ سنجی آمین های بیوژنیک، معیارهای شناخته شده فساد مواد غذایی، نقش اصلی نظارت بر ایمنی مواد غذایی را نشان می دهد. یک سنسور رنگی جدید بر اساس واکنش فلزسازی جیوه ناشی از هیدرولیز رزونانس پلاسمون سطحی (LSPR) بر روی نانوذرات طلا حساس به نیتروژن فرار (TVBN) آزاد شده از گوشت برای نظارت بر کیفیت گوشت در زمان مصرف سنتز شد. سنسورها در فضایی شبیه سازی آمونیاک نگهداری شدند که تغییر رنگ آن را با تغییر PH تغییر دادند. این آمین های بسیار فرار توسط مواد غذایی خراب شده ، به ویژه گوشت فاسد تولید می شود، که باعث تغییر رنگ برچسب های هوشمند می شوند که می توان به عنوان یک تست بصری برای طراوت مواد غذایی استفاده شود.